A Guide To Learn Frequent Questions About Sex Dolls

0 comments
Q1: Will the wig dye the head of love doll?
Answer:  When sex dolls are shipped, manufacturers will deliver wigs, which are generally tested by manufacturers and will not be dyed. It is recommended that you can buy sex dolls at a shop or a more well-known wig shop. It is guaranteed. Pay attention to inferior wigs that are too cheap.

Q 2: How often do sex dolls have fans?
Answer: There are two situations. One is not using it for a long time and putting it in the storage box. It is recommended to use powder once a month; the other is that it is used, and it needs to be powdered every time. If the oil is too much, it will cause some sex dolls. The small seams are glued together and damage the sex doll.

Q 3: How to wash the hair of sex dolls? Dry or blow dry after washing?
Answer: Put the head in the water for the hair transplant sex doll, and remove the haircut directly. Soak it in the water with shampoo and rub it hard, rub it left and right, don’t make a circle to prevent the hair from tangling; then rinse off the foam with clean water. Then soak in water and conditioner mixture for half an hour. Drying is better, it will cause less damage to the hair. If you need to blow dry, blow half dry and then wait.

Q 4: Is it safe to use decolorizing cream after dyeing?
Answer: The decolorizing cream is slightly corrosive to sex dolls. It is not recommended to use it for slight staining. You can wipe it with a soft cloth dipped in water. If the staining is serious, it cannot be remedied before using the decolorizing cream.
Q 5: Does the decolorizing cream for large areas of thighs still work? To what extent can it be recovered?
Answer: If it is effective, the degree of recovery varies according to the effect of the decolorizing cream of each factory. If the material of the sex doll is not damaged, a light stain may be left after use.

Q 6: How long can the sex doll be used if it is well maintained?
Answer: TPE sex dolls have a service life of about 3 to 5 years, while silicone sex dolls can last for 4 to 8 years. Buying sex dolls of fine materials and taking care of them can be extended for another 1 to 2 years.

Q 7: Can sex dolls be stressed in one place for a long time?
Answer: CSDOLL sex dolls cannot stay in one position for a long time, otherwise the stress point will be dented and deformed. It can be 3~5 days or longer. Generally, do not change the position for more than two weeks and lie on the left and right sides. , Lying flat and so on.

Q 8: How to deal with the indentation on the sex doll?
Answer: The indentation that is not particularly serious can be beaten with hot water at about 70°C or a hot towel; for the more serious indentation, you can use an electric soldering iron to add a small piece of material to repair and fill.

Q 9: What should I do if the surface of the sex doll is dusty?
Answer: A small amount of ash can be dropped by flicking it with a fluffy cloth; in addition, you can wipe the body with olive oil to allow the ash to adhere to the oil, and then rinse with talcum powder.

Q10: Are there any requirements for olive oil?
Answer: Be careful not to use olive oil. Generally, olive oil for skincare is used, which can make the sex doll’s skin softer and have a fresh smell.

Q 11: How to clean hidden places with detergent?
Answer: Mix the detergent and water at a ratio of 1:1, and then spray it with a syringe or the equipped sex doll cleaner.

Q 12: Can a sex doll stand?
Answer: The sex doll has a standing model, and three screws will be installed on the sole of the sex doll. But because the sex doll is heavier, it is better to rely on it or buy a special support.

Q 13: What should I do if the sex doll’s ankles are bent and the skin creases?
Answer: For sex dolls made of TPE & Silicone material, wrinkles or indentations will appear after a long period of unnatural twists or partial compression of sex dolls. This is normal and will automatically recover after standing for a period of time (using hot water soaking, hot towels, etc.) Can shorten the recovery time).

Q 14: Can the waist of a sex doll bend?
Answer: The sex doll has waist joints (it can be bent forward, not backward, and can be turned left and right). The joints of the new sex doll will be tighter. Bending method: Hold down the shoulders on both sides to turn; lay the sex doll flat, press the navel up with your feet or one hand, and then grab the shoulders and lift them up to bend.

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
[time], [location]
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top